Червоноградське міське управління юстиції

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу



Головна » Архів матеріалів
     1. У державній реєстрації  прав  та  їх  обтяжень
		... 
		
			Читати далі »
		
Переглядів: 663 | Додав: Юлія | Дата: 18.06.2013 | Коментарі (0)

П О Р Я Д О К
доступу до публічної інформації,
 розпорядником якої є відділ державної виконавчої служби
 Червоноградського міського управління юстиції
 1. Загальні положення 1.1. Відповідно до ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запит на інформацію – це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. 1.2. Запит на інформацію може бути індивідуальним або колективним. Запити можуть подаватися в ... Читати далі »
Переглядів: 915 | Додав: Юлія | Дата: 13.06.2013 | Коментарі (0)

Одним із важливих елементів національного інформаційного ресурсу України є Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, обов’язковість створення якого визначено Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"(далі - Єдиний державний реєстр). Єдиний державний реєстр – автоматизована система збирання, накопичення, захисту, обліку та надання інформації про юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, складається з системи центрального рівня та автоматизованих робочих місць державних реєстраторів (АРМ), встановлених у 679 органах державної реєстрації. Створення Єдиного державного реєстру забезпечило: · формування інформаційного фонду з максимально повних, достовірних, захищених, оперативно обновлюваних даних про зареєстрованих юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців; · передачу даних з Єдиного державного реєстру відповідним органам статистики, держа ... Читати далі »

Переглядів: 1058 | Додав: Юлія | Дата: 12.06.2013 | Коментарі (0)

1. Цей Порядок визначає умови та підстави доступу банків до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (далі – Державний реєстр прав) при здійсненні операцій з іпотеки. 2. У цьому Порядку під терміном «користувач» слід розуміти банки. Інші терміни вживаються у значеннях, наведених у Законі України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та інших нормативно-правових актах, прийнятих відповідно до нього. 3. Доступ користувача до Державного реєстру прав надається (припиняється) на підставі договору, укладеного між таким користувачем та адміністратором Державного реєстру прав. 4. Користувач при здійсненні операцій з іпотеки користується інформацією про іпотеку та обтяження речових прав на нерухоме майно, що міститься у Державному реєстрі прав, шляхом здійснення пошуку відповідних відомостей у Державному реєстрі прав. За необхідності, для потреб користувача, результати такого ... Читати далі »

Переглядів: 601 | Додав: Юлія | Дата: 12.06.2013 | Коментарі (0)

З 01 липня 2013 року державні реєстратори юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців передаються від виконавчого комітету Червоноградської міської ради до реєстраційної служби Червоноградського міського управління юстиції відповідно до Закону України від 16.10.2012р. № 5461-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо діяльності Міністерства юстиції, Міністерства культури, інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів, а також Державного космічного агентства)» та пункту 8 «Прикінцеві положення» Закону України від 06.12.2012р. № 5515-17 «Про Державний бюджет України на 2013 рік». Державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців будуть здійснювати державні реєстратори, а саме: Томак Ольга Михайлівна та Якимчук Ірина Володимирівна, які є посадовими особами центрального органу виконавчо ... Читати далі »
Переглядів: 1130 | Додав: Юлія | Дата: 07.06.2013 | Коментарі (0)


Щовівторка з 10.00 до 16.00 год.
Щочетверга з 10.00 до 16.00 год.
Приймає головний спеціаліст
Черовноградського міського управління юстиції
 - Крук Юлія Степанівна
Переглядів: 442 | Додав: Юлія | Дата: 07.06.2013 | Коментарі (0)

У випадках, передбачених Законом України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, органові державної реєстрації прав можуть подаватися заяви про державну реєстрацію в електронній формі (далі - заяви в електронній формі). Заявником під час подання заяви в електронній формі є державний виконавець та Державний кадастровий реєстратор (далі - кадастровий реєстратор). Орган державної реєстрації прав приймає заяви в електронній формі в порядку черговості їх надходження, у тому числі відповідних заяв у паперовій формі, у порядку, передбаченому для заяв у паперовій формі. На підтвердження прийняття заяви в електронній формі орган державної реєстрації прав надає заявникові картку прийому заяви в електронній формі. Під час подання заяви в електронній формі на таку заяву накладається електронний цифровий підпис заявника. Заявник разом із заявою в електронній формі подає органові державної р ... Читати далі »

Переглядів: 735 | Додав: Юлія | Дата: 04.06.2013 | Коментарі (0)

28 травня 2013 року о 15.00 год. в малому приміщенні Червоноградської міської ради відбуло планове засідання Червоноградської міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, на якому були розглянуті наступні питання:
1.Проводити в навчальних закладах Дні профілактики, тижні, декади, місячники правових знань, здійснювати широку позакласну і позааудиторну правовиховну роботу серед учнівської і студентської молоді із забезпеченням її спілкування з представниками правоохоронних органів для підвищення правосвідомості підлітків та попередження підліткової злочинності, сприяти реалізації проектів молодіжних громадських організацій із правової тематики. 
2. Питання щодо стану правовиховної робо ... Читати далі »
Переглядів: 436 | Додав: Юлія | Дата: 04.06.2013 | Коментарі (0)

Відповідно до ст. 8 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далі - Закон) повноваженнями органу державної реєстрації прав є проведення державної реєстрації прав та їх обтяжень або відмови у їх реєстрації та надання інформації про зареєстровані права та їх обтяження в порядку встановленому цим Законом. Органи державної виконавчої служби у зв’язку із здійсненням ними повноважень мають право на отримання інформації з ДРП у вигляді інформаційної довідки на підставі письмового запиту (встановленої форми, яка визначена Наказом Міністерства юстиції України від 17.04.2012 року № 595/5 «Про впорядкування відносин, пов’язаних із державною реєстрацією речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень») при цьому звільняються від плати за отримання такої довідки, що передбачено ч.3 ст.28 та ч. 4. ст. 29 Закону. Згідно ст. 28-2 Закону державний виконавець під час примусового вико ... Читати далі »

Переглядів: 762 | Додав: Юлія | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)

Відповідно до статті 34 Житлового кодексу Української РСР (далі – Кодекс) громадяни, які потребують поліпшення житлових умов, беруться на облік для одержання жилих приміщень у будинках державного і громадського житлового фонду та вносяться до єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, порядок ведення якого визначає Кабінет Міністрів України. Громадяни, які штучно погіршили житлові умови шляхом обміну займаного приміщення, його псування або руйнування, відчуження придатного і достатнього за розміром для проживання жилого будинку (частини будинку), а також громадяни, у яких потреба в поліпшенні житлових умов виникла внаслідок вилучення жилого приміщення, використовуваного для одержання нетрудових доходів (стаття 96), не беруться на облік потребуючих поліпшення житлових умов протягом п'яти років з моменту погіршення житлових умов (стаття 35 Кодексу). Порядок проведення обліку гр ... Читати далі »

Переглядів: 868 | Додав: Юлія | Дата: 22.05.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 29 30 »

Начальник управління

Павло Робертович Деміховський