Червоноградське міське управління юстиції

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу



Головна » 2015 » Червень » 2 » Запрошуємо на Дні відкритих дверей у Червоноградському міському управлінні юстиції з 02 по 05 червня 2015 року
08:27
Запрошуємо на Дні відкритих дверей у Червоноградському міському управлінні юстиції з 02 по 05 червня 2015 року

Червоноградським міським управлінням юстиції до Міжнародного Дня захисту прав дітей з 02 по 05 червня 2015 року проводяться «Дні відкритих дверей юстиції для дітей».

Запрошуємо педагогічних працівників та учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Червонограда відвідати Червоноградське міське управління юстиції, ознайомитись з роботою органів юстиції та отримати роз’яснення з питань прав дітей.

Також  управління юстиції запрошує учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Червонограда взяти участь в он-лайн конкурсі на тему: «Як я захищаю свої права».

Свої роботи (із зазначенням прізвища, імені, по батькові, класу та назви навчального закладу) надсилати в термін до 5 червня 2015 року на електронну адресу Червоноградського міського управління юстиції info@chg.lv.minjust.gov.ua.

Робота має відповідати вимогам есе (невеликий за обсягом прозовий твір, що має довільну композицію і висловлює індивідуальні думки та враження з конкретного приводу чи питання) і становити не більше 2-х сторінок формату А4.

Фіналісти конкурсу будуть нагороджені грамотами, заохочувальними подарунками  та зустріччю з керівником юстиції.

Переглядів: 406 | Додав: Юлія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Начальник управління

Павло Робертович Деміховський