Червоноградське міське управління юстиції

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу



Головна » 2015 » Червень » 11 » Інформація про проведену роботу щодо он-лайн сервісів...
14:35
Інформація про проведену роботу щодо он-лайн сервісів...

На виконання доручення  Головного територіального управління юстиції у Львівської області за № 7 «Про проведення інформаційної кампанії із популяризації он-лайн сервісів та законопроектів підготовлених Міністерством юстиції України» Червоноградське міське управління юстиції повідомляє наступне.

                   09 червня 2015 року провідним спеціалістом відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Червоноградського міського управління юстиції проведено 2 виступи на теми: «Внесення відомостей щодо кінцевих бенефіціарів підприємств до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», «Спрощення процедури реєстрації бізнесу та майна» на радіостудії  «Новий Двір».

      В приміщенні Червоноградського міського управління юстиції та всіх структурних підрозділах  Червоноградського міського управління юстиції розміщена інформація щодо змін в законодавстві, а саме щодо внесення відомостей щодо кінцевих бенефіціарів підприємств до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, використання он-лайн сервісів, спрощення процедури реєстрації бізнесу та майна.

                   10 червня 2015 року начальником Червоноградського міського управління юстиції та начальником реєстраційної служби Червоноградського міського управління юстиції проведено круглий стіл з адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Червоноградської міської ради щодо використання он-лайн сервісів, щодо децентралізації, про подовження терміну подачі форми №4 щодо кінцевих бенефіціарів, а також людям розповсюджено флаєри «Не гайте часу в чергах!».

          10 червня 2015 року проведено робочу зустріч з державними реєстраторами реєстраційної служби Червоноградського міського управління юстиції щодо змін в законодавстві у сфері держаної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

          10 червня 2015 року розміщено інформацію на офіційному веб-сайті Червоноградського міського управління юстиції на тему: «5 простих кроків для отримання документів он-лайн».

Переглядів: 398 | Додав: Юлія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Начальник управління

Павло Робертович Деміховський